Postani dio našeg community-a


tershouse je coworking space oblikovan načelom zajednice u Sarajevu koja beskonačno njeguje okruženje za ljude koji žele međusobno sarađivati i razvijati biznis.

Ponosni smo na svoju sve veću zajednicu. Kada ste spremni saznati šta sve tershouse nudi, jednostavno se prijavite za besplatan obilazak. Također, spremni smo organizirati vaš sljedeći event u jednoj od naših konferenijskih prostorija!


Pridružite se community-u
Rezerviši termin za event space

O nama

Osiguravamo i izdajemo prostor pojedincima i kompanijama za rad i evente. Ako želite raditi na vlastitim projektima, razmjenjivati znanje, ideje i inspiraciju s drugima, došli ste na pravo mjesto. Ovdje smo kako bismo otvorili vrata i proširili mogućnosti, potaknuli poduzetništvo, kreativnost, brzi prototyping, razvoj inovativnih proizvoda i mnogo više.

Card image cap
Coworking prostor i ured za rad

Coworking je temelj onoga što radimo. Kao član, možete iskoristiti fleksibilnost ambijenta za rad u bilo kojem od naših otvorenih prostora ili posebnih deskova u našem profesionalnom području. Svakodnevno se možete upoznati s novim članovima, te proširiti svoju mrežu i dobiti beskonačne inspirativne ideje!

Learn more
Card image cap
Prostor za manifestacije

Izaberite neki od naših četiriju nevjerovatnih prostora koji će učiniti vaš sljedeći film screening, radionicu ili konferenciju potpuno uspješnim. Želite li Catering ili otvoreni pristup? Mi ćemo to osigurati. Nudimo prostore za grupe od 5 do 70 ljudi!

Learn more
Card image cap
Registracija kompanije

Registracija kompanije u BiH može biti zahtjevna. Ne brinite! Uz naš tim iskusnih advokata i računovođa, učinit ćemo taj proces laganim koliko god je to moguće. Registrirajte LTD ili Freelance busisness u samo jednoj posjeti!

Coming soon

Vaš prostor za inspiraciju

Mi u Tershouseu vjerujemo da, kako bi vaš posao ili projekt dostigao sljedeću razinu, trebate provesti vrijeme na mjestima i s ljudima koji promiču inspiraciju, motivaciju, hrabrost i znanje. Dakle, stvorili smo prostor koji odgovara svima! Rezervirišite stol u našem Club dijelu, budite u centru pozornice ili posjetite 'Pro Area-u' za veću privatnost i profesionalno okruženje.

Pregledaj mjesta za rad

Naš ekosistem je stvoren za...

Card image cap
Freelencere

Samostalni rad zna biti težak. Naš prostor promiče saradnju između freelancera sličnog razmišljanja koji se međusobno podržavaju. Savršeno mjesto za razvoj vašeg poslovanja.

Card image cap
Poduzetnike

Jeste li poduzetnik koji želi ulagati? Možda imate početnu ideju, ali trebate partnere za razvoj MVP-a? Tershouse je prostor za saradnju i naša raznolika zajednica koja ispunjava prostor je ono što tražite!

Card image cap
Startup-e

Naš coworking prostor je savršeno mjesto za pokretanje vaše nove kompanije! Zato vam nudimo najsavremenije tehnologije, podršku i raznoliku zajednicu, kao i pomoć međunarodnih partnera!

Card image cap
Kompanije

Dobro uspostavljena kompanija uvijek mora biti u potrazi za najboljim talentima te biti u toku s najnovijim trendovima. Ovo je pravo mjesto za to.

Pratite naš blog i budite u toku s vijestima i događajima

Nove i uzbudljive stvari se događaju svaki dan, stoga pratite naš blog kako biste ostali u toku sa svim događajima u Tershouseu. Radujte se raznovrsnim informativnim, pravovremenim postovima koje pokrivaju najnovije događaje u svijetu freelancera, novim inovacijama u coworkingu, marketinškim i organizacijskim novostima, te mnogo više.

Newsletter

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.