O nama

Dobrodošli u tershouse Sarajevo coworking & event prostor. Sa naših 580m2 najveći smo coworking prostor u Bosni i Hercegovini. Ovaj prostor je proizašao iz potrebe za jačanjem poslovne zajednice u segmentu poslovanja i umrežavanja firmi i pojedinaca.

Slijedeći savremene poslovne trendove, naš coworking prostor nudi veći stupanj socijalizacije u usporedbi s tradicionalnim modelom, mogućnost bolje koncentracije kao i puno veći potencijal za rast i napredak pojedinaca, firmi i poslovanja u cjelini.

Prirodno osvijetljen prostor okružen zelenim površinama i šetalištem, optički internet, udobne stolice i široki stolovi, kao i pregršt dodatne opreme poput video opreme, audio opreme, foto opreme i mrežne opreme koja vam stoji na raspolaganju, čine naš prostor idealnim za vašu svakodnevnu radnu rutinu.

Naša misija

Kreiranje idealne radne atmosfere za sve kompanije i pojedince koji će ostvariti mnoge beneficije kroz svoj rad u našem coworking prostoru- za zajednicu i za sebe, i time doprinijeti rastu njihovog biznisa. S našim znanjem mi kreiramo nove vrijednosti, promovišemo kulturu saradnje i općeg dobra.

Naša vizija

Mi stvaramo nove vrijednosti jačanjem poslovnog ekosistema u domenu svih područja modernog poslovanja.