tershouse coworking prostor je osmišljen da poticanje saradnje između freelancer-a, startup-a i korporacija i razmjena znanje i kontakti

Čeka vas savršen privatni radni prostor za Vas i Vaš tim. Kancelarije spremne za korištenje na zajedničkom spratu, stolovi u živahnom dijelu ili sobe za sastanke koje Vaša kompanija može koristiti za vlastite potrebe...izbor je Vaš.

Pridružite se našem inovativnom okruženju koje povezuje Vaš tim, transformira kulturu vaše kompanije i razvija Vaše poslovanje. Sa 180 kvadratnih metara radnog prostora i 67 sjedećih mjesta te preko 240 kvadratnih metara prostora za event space i konferencijske sale, tershouse vam nudi privatnu oazu mira u kojoj možete sa lakoćom ostvariti postojeće i nove poslovne poduhvate.

Coworking prostori mnogo su više od zajedničkih prostora za freelancere. Sva naša članstva uključuju pristup internetu 500/500 mb/s, bez troškova unaprijed, fleksibilan zakup, veliki popis pogodnosti, pojednostavljenu logistiku i pristup zajedničkoj mreži.

Pobrinut ćemo se za prijem, čišćenje, IT, poštanske usluge, kuhinju i potrepštine i još mnogo toga, tako da o tome ne morate ni razmišljati. Prepustite sve nama.

Paketi

Istražite mogućnosti članstva

Istražite naše coworking mogućnosti! Bez obzira jeste li freelancer, mali tim ili velika firma, imamo pakete i planove koji mogu zadovoljiti sve Vaše zahtjeve.