Budite domaćin profesionalnih konferencija, prezentacija ili seminara

Razmotrite svoj naredni korak mudro. Pristupite izazovu na drugačiji način. Okupite svoj tim u neobičnom prostoru i smjestite ih u jednu od naših sala gdje će kroz zajednički trud generisati pregršt dobrih ideja koje će u konačnici riješiti vaš izazov. Obučite svoje zaposlenike u našim salama i rezultat neće izostati. Naše sale idealan su prostor za raznovrsne treninge, motivacijske radionice, team buildinge i predavanja.

Šta tershouse može ponuditi...

Velike i prostrane konferencijske sale i mjesta za događaje s visokim stropovima, dobrom akustikom, prirodnim svjetlom, svijetlim bojama i udobnim namještajem.

Tim iskusnih videografa, tonaca i programera koji će se pobrinuti da Vaš događaj izgleda i zvuči savršeno.

Oprema za konferencije

Pick your next event venue!

#Lego conference room

Smještena u srcu tershouse-a, ova je sala mnogo više od očekivanog. Bilo da organizujete sastanak s malom grupom ili želite da organizujete edukativnu radionicu za do 20 ljudi- ovo je idealno mjesto u svakom slučaju. Ova sala je klimatizirana, ima zvučno izolirane zidove, s dovoljno dnevnog svjetla i prozorima koje možete otvoriti u bilo kojem trenutku. Na samom izlazu iz ove sale možete koristiti kuhinju koja se nalazi odmah pokraj vrata. Osvježite se svježim voćem, gutljajem kafe i soka ili se opustite uz pogled na zeleni park i šetalište.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 5-25 Oprema za konferencije Veličina: 30sqm

#Creative conference room

Bez obzira trebate li sobu za sastanke za 5-8 osoba, tehnički studio za snimanje podcasta ili prostoriju za fokus grupe, ovaj prostor može se koristiti za razne potrebe. Sala se nalazi u stražnjem dijelu tershouse-a i nudi izuzetnu privatnost. Ovo je najčešće korištena konferencijska sala u tershouse-u i smatra se najkreativnijom. Soba je u potpunosti osvijetljena prirodnim svjetlom, sadrži moderne staklene dizajne, pravougaonog je oblika za optimalno održavanje prezentacija i sastanaka te je opremljena vrhunskom konferencijskom opremom.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 5-15 Oprema za konferencije Veličina: 20sqm

#Lounge conference room

Ako želite svoje ideje podržati sa stilom- ovo je konferencijska sala za vas. S površinom od 25m2, ova se konferencijska sala nalazi u stražnjem dijelu tershouse-a, što nije slučajno. Pogodno za srednje grupe do 20 ljudi, za edukacijske događaje i poslovne sastanke te prezentacije do 25 ljudi. Veliki prozori propuštaju dovoljno sunčeve svjetlosti u sobu, a izolirani zidovi su tu za maksimalnu privatnost sastanka. Sala je opremljena najsavremenijom konferencijskom opremom.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 5-20 Oprema za konferencije Veličina: 25sqm

#ters event space

ters konferencijska sala nalazi se na prvom spratu zgrade i odvojena je od coworking prostora i ostalih prostorija. Zbog svoje lokacije je ova sala prava oaza privatnosti i koncentracije za događaj bilo koje vrste. Prozori ove sale idealan su izvor dnevne svjetlosti i daju osjećaj prirodnog okruženja. ters konferencijska sala idealna je za događaje poput seminara, događaje pozorišnog tipa, učionica, prezentacija, radionica ili konferencija.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 10-60 Oprema za konferencije Veličina: 80sqm