Budite domaćin virtuelni ili hibridni događaj sa profesionalnom TV opremom

Puno se neočekivanih stvari može dogoditi kada održavate virtuelni događaj. WiFi problemi. Komplicirane kamere. Problemi sa prenosom uživo. Olakšat ćemo to. Kada rezervišete jednu od naših sala, dobit ćete i smjernice naših stručnjaka za događaje, kao i pristup video kamerama za snimanje i prijenos uživo, projektorima, mikrofonima, rasvjeti i iznajmljenim tehničarima.

Šta tershousemože ponuditi...

Najmodernija oprema uključujući Blackmagic TV studio, Lumix GH5 kamere, Rode mikrofone i najbolja LED svjetla na tržištu.

Tim iskusnih videografa, tonaca i programera koji će se pobrinuti da Vaš događaj izgleda i zvuči savršeno.

Dovoljno velike prostorije za ograničen broj polaznika uz raspored stolica kojim se poštuju mjere socijalne distance, poboljšanu sanitaciju, besplatne maske i sredstva za dezinfekciju ruku za sigurne događaje.

Pick your next event venue!

#Lego conference room

Smještena u srcu tershouse-a, ova je sala mnogo više od očekivanog. Bilo da organizujete sastanak s malom grupom ili želite da organizujete edukativnu radionicu za do 20 ljudi- ovo je idealno mjesto u svakom slučaju. Ova sala je klimatizirana, ima zvučno izolirane zidove, s dovoljno dnevnog svjetla i prozorima koje možete otvoriti u bilo kojem trenutku. Na samom izlazu iz ove sale možete koristiti kuhinju koja se nalazi odmah pokraj vrata. Osvježite se svježim voćem, gutljajem kafe i soka ili se opustite uz pogled na zeleni park i šetalište.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 5-25 Oprema za konferencije Veličina: 30sqm

#Creative conference room

Bez obzira trebate li sobu za sastanke za 5-8 osoba, tehnički studio za snimanje podcasta ili prostoriju za fokus grupe, ovaj prostor može se koristiti za razne potrebe. Sala se nalazi u stražnjem dijelu tershouse-a i nudi izuzetnu privatnost. Ovo je najčešće korištena konferencijska sala u tershouse-u i smatra se najkreativnijom. Soba je u potpunosti osvijetljena prirodnim svjetlom, sadrži moderne staklene dizajne, pravougaonog je oblika za optimalno održavanje prezentacija i sastanaka te je opremljena vrhunskom konferencijskom opremom.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 5-15 Oprema za konferencije Veličina: 20sqm

#Lounge conference room

Ako želite svoje ideje podržati sa stilom- ovo je konferencijska sala za vas. S površinom od 25m2, ova se konferencijska sala nalazi u stražnjem dijelu tershouse-a, što nije slučajno. Pogodno za srednje grupe do 20 ljudi, za edukacijske događaje i poslovne sastanke te prezentacije do 25 ljudi. Veliki prozori propuštaju dovoljno sunčeve svjetlosti u sobu, a izolirani zidovi su tu za maksimalnu privatnost sastanka. Sala je opremljena najsavremenijom konferencijskom opremom.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 5-20 Oprema za konferencije Veličina: 25sqm

#ters event space

ters konferencijska sala nalazi se na prvom spratu zgrade i odvojena je od coworking prostora i ostalih prostorija. Zbog svoje lokacije je ova sala prava oaza privatnosti i koncentracije za događaj bilo koje vrste. Prozori ove sale idealan su izvor dnevne svjetlosti i daju osjećaj prirodnog okruženja. ters konferencijska sala idealna je za događaje poput seminara, događaje pozorišnog tipa, učionica, prezentacija, radionica ili konferencija.

Characteristics

Brzi Wifi Kapacitet: 10-60 Oprema za konferencije Veličina: 80sqm