Konferencijska sala kao mjesto za suradnju 

Pristupite izazovu na drugačiji način. Okupite svoj tim u nesvakidašnjem prostoru i smjestite ih u jednu od naših sala gdje će metodom brain trust – iznjedriti mnoge dobre ideje koje će u konačnici riješiti vaš izazov. Sa dodatnim alatima koje će vam biti dostupne u našim salama, olakšajte put ka rješavanju izazova.

Konferencijska sala kao poligon za uspjeh 

Tershouse conference rooms as training ground for success – why not! Prema provedenim istraživanjima, najbolji efekat treninga / edukacije zaposlenih se ostvario upravo u externim konferencjiskim salama.Trenirajte vaše poslovanje i vještine uposlenika u našim salama – rezultat neće izostati. Naše sale su idealan prostor za externe treninge, motivacione radionice, teambuilding i predavanja.

Konferencijska sala kao mjesto za razvoj proizvoda 

Kažu da je priprema pola posla. Imate projekat na kojem radi tim genijalaca? Osigurajte prostor gdje će ovaj tim razvili najbolja moguća rješenja za vaš projekat. Tershouse je tu da pruži najmodernija rješenja za Vas, a vaš tim će uraditi ostalo. Kasnije nam zahvalite!
Konferencijska sala kao čuvar poslovnih tajni 

Naše sale su dizajnirane na način da čuvaju Vaše povjerljive informacije i tajne koje se vežu za projekte koji se dešavaju/razvijaju u salama. Zvučna izlolacija kao dekoracija – što da ne! Za razliku od otvorenih prostora, kafića, restorana – naše sale su opremljene zvučnom izolacijom koja pored ove uloge ima i estetski karakter, zato ne brinite. Vaše tajne su sigurne sa nama.

Konferencijska sala kao poticaj poslovnom uspjehu 

Budite ponosni , poslovni i odišite snagom s polja i iznutra. Kao što tailor made suit odaje prvi utisak poslovnosti i ozbiljnosti , tako naše conference rooms ohrabruju vaše intencije ka poslovnom uspjehu i pokazuju vašim potencijalnim poslovnim partnerima ozbiljnost vaših kompanija i poslovanja. Budite moderni – and ters your businesses.

Konferencijske sale kao mjesto za fokus

Za razliku od prostora gdje ne možete uticati na spoljne zvukove – naše sale su idealan fokuser vaših misli, intencija i poslovanja. U njima možete sa velikom koncentracijom slušati, gledati, učestvovati i razmjenjivati mišljenja za tekuće izazove – i sve ovo sa vašim timom. Pobrinite se za energiju u timu a ostatak ostavite našim izolacijskim panelima.


Konferencijske sale kao inovativno okruženje

Posmatrajući principe modernog poslovanja možemo primijetiti da se zadnjih godina sve oko nas kreće sve brže i brže. To stoji i za poslovanje. Najveće kompanije svijeta zasnivaju svoje poslovanje na principu inovacija. Odtuda i maksima „inoviraj ili propadni“. Osigurajte za sebe i svoju kompaniju oazu mira i privatnosti gdje ćete biti u mogućnosti da osmislite nove proizvode / usluge koje će donijeti profit vama i vašim kompanijama. Naše sale su kao stvorene za Vaša inovativna rješenja.